ML Locomotion

nudi Vam usluge rehabilitacije, prevenciju ozljeda i sportski trening. U okviru rehabilitacije detektiramo i rješavamo kronične tegobe, degenerativna oboljenja te mehaničke ozljede, a bavimo se i postoperativnom rehabilitacijom te uklanjamo tjelesnu iscrpljenost. Osim liječenja već nastalih ozljeda i problema lokomotornog sustava, bavimo se i prevencijom budućnih ozljeda. Ako ste u potrazi za specifičnim sportskim treningom, također nam se možete obratiti, te zajedno sastavljamo program za Vas. Obratite nam se i iskoristite našu stručnost, iskustvo, volju i motivaciju te poboljšajte kvalitetu svog života.

ML Locomotion

nudi Vam usluge rehabilitacije, prevenciju ozljeda i sportski trening. U okviru rehabilitacije detektiramo i rješavamo kronične tegobe, degenerativna oboljenja te mehaničke ozljede, a bavimo se i postoperativnom rehabilitacijom te uklanjamo tjelesnu iscrpljenost. Osim liječenja već nastalih ozljeda i problema lokomotornog sustava, bavimo se i prevencijom budućnih ozljeda.

Ako ste u potrazi za specifičnim sportskim treningom, također nam se možete obratiti, te zajedno sastavljamo program za Vas. Obratite nam se i iskoristite našu stručnost, iskustvo, volju i motivaciju te poboljšajte kvalitetu svog života.

REHABILITACIJA

VIŠE INFORMACIJA

PREVENCIJA OZLJEDA

VIŠE INFORMACIJA

SPORTSKI TRENING

VIŠE INFORMACIJA