Tjelesna iscrpljenost

Postoperativna rehabilitacija je kompleksna i individualizirana sa ciljem što bržeg i potpunog oporavka. Zajednički je cilj  što prije vratiti izgubljeni opseg pokreta i optimalnu funkciju, te raditi na mišićnoj masi i snagi, to jest, na povratku u formu.

Kako biste se oporavili nakon pshio-fizičke traume, nudimo vam individualiziran pristup, koji obuhvaća dolazak na kućnu adresu, specijalizirane, prilagođene vježbe, rad s iskusnim stručnjacima i modernom opremom, kao i mogućnosti prevencije mogućih ponovnih ozljeda.

Tjelesna iscrpljenost

Postoperativna rehabilitacija je kompleksna i individualizirana sa ciljem što bržeg i potpunog oporavka. Zajednički je cilj  što prije vratiti izgubljeni opseg pokreta i optimalnu funkciju, te raditi na mišićnoj masi i snagi, to jest, na povratku u formu. Kako biste se oporavili nakon pshio-fizičke traume, nudimo vam individualiziran pristup, koji obuhvaća dolazak na kućnu adresu, specijalizirane, prilagođene vježbe, rad s iskusnim stručnjacima i modernom opremom, kao i mogućnosti prevencije mogućih ponovnih ozljeda.

Tjelesna iscrpljenost