Prevencija ozljeda

Naša djelatnost obuhvaća i prevenciju mogućih budućih zdrastvenih problema. Ističemo se načinom rada s obzirom da se naša usluga temelji na specifičnom, individualiziranom pristupu i posve je usmjerena na pojedinca. Baratamo širokim spektrom kinezioloških i fizioterapeutskih metoda rada, te naša djelatnost uključuje i vježbe za prevenciju, uz rehabilitaciju, sportski trening, programe prehrane te savjetovanje. Zajednički cilj je smanjenje rizika za razvitak zdrastvenih problema, a bavimo se prevencijom zdrastvenih problema kao što su povišeni krvni tlak, povišeni kolesterol i krvni šećer.

Osim toga, bavimo se i prevencijom daljnjeg napretka degenerativnih bolesti. Kroz naš specifičan pristup zajedno s Vama detaljno analiziramo stanje Vašeg organizma i eventualni problem, te razvijamo specifičnu strategiju krojenu samo za Vas. Suvremeni način života često nas dovodi do svakodnevnog ponavljanja istih pokreta, sjedilačkog načina života, loše tjelesne posture, i potpune tjelesne iscrpljenosti zbog stresa ili nekih drugih razloga. Radimo zajedno kako bismo poboljšali stanje Vašeg organizma te preventirali eventualne zdrastvene probleme.

S obzirom na naš iskusan tim stručnjaka, kao i opremu kojom raspolažemo, omogućavamo Vam detaljan i stručan tretman, koji u središtu ima Vašu dobrobit, zadovoljstvo i poboljšanu kvalitetu života.

Prevencija ozljeda

Naša djelatnost obuhvaća i prevenciju mogućih budućih zdrastvenih problema. Ističemo se načinom rada s obzirom da se naša usluga temelji na specifičnom, individualiziranom pristupu i posve je usmjerena na pojedinca. Baratamo širokim spektrom kinezioloških i fizioterapeutskih metoda rada, te naša djelatnost uključuje i vježbe za prevenciju, uz rehabilitaciju, sportski trening, programe prehrane te savjetovanje. Zajednički cilj je smanjenje rizika za razvitak zdrastvenih problema, a bavimo se prevencijom zdrastvenih problema kao što su povišeni krvni tlak, povišeni kolesterol i krvni šećer. Osim toga, bavimo se i prevencijom daljnjeg napretka degenerativnih bolesti. Kroz naš specifičan pristup zajedno s Vama detaljno analiziramo stanje Vašeg organizma i eventualni problem, te razvijamo specifičnu strategiju krojenu samo za Vas.

Prevencija ozljeda

Suvremeni način života često nas dovodi do svakodnevnog ponavljanja istih pokreta, sjedilačkog načina života, loše tjelesne posture, i potpune tjelesne iscrpljenosti zbog stresa ili nekih drugih razloga. Radimo zajedno kako bismo poboljšali stanje Vašeg organizma te preventirali eventualne zdrastvene probleme. S obzirom na naš iskusan tim stručnjaka, kao i opremu kojom raspolažemo, omogućavamo Vam detaljan i stručan tretman, koji u središtu ima Vašu dobrobit, zadovoljstvo i poboljšanu kvalitetu života.