Program rehabilitacije specijalnom opremom

ML Locomotion Vam nudi programe rehabilitacije uz korištenje stručne opreme. Kako bismo ubrzali i poboljšali Vaš proces rehabilitacije, koristimo stručnu opremu koja dubinski djeluje na Vaš lokomotorni sustav i dodatno unaprijeđuje Vaš oporavak. U sklopu terapije koristimo uređaj za elektroterapiju, ultrazvuk te kinezitape. Osim u okviru programa rehabilitacije, nudimo Vam i terapije specijalnom opremom kao zasebnu uslugu. Obratite nam se kako biste saznali na koje sve načine naši uređaji mogu poboljšati stanje Vašeg tijela i zatražite terapiju koja Vam je potrebna.

Program rehabilitacije specijalnom opremom

ML Locomotion Vam nudi programe rehabilitacije uz korištenje stručne opreme. Kako bismo ubrzali i poboljšali Vaš proces rehabilitacije, koristimo stručnu opremu koja dubinski djeluje na Vaš lokomotorni sustav i dodatno unaprijeđuje Vaš oporavak. U sklopu terapije koristimo uređaj za elektroterapiju, ultrazvuk te kinezitape.

Oprema Ultrazvuk

Osim u okviru programa rehabilitacije, nudimo Vam i terapije specijalnom opremom kao zasebnu uslugu. Obratite nam se kako biste saznali na koje sve načine naši uređaji mogu poboljšati stanje Vašeg tijela i zatražite terapiju koja Vam je potrebna.

UREĐAJ ZA ELEKTOTERAPIJU

VIŠE INFORMACIJA

ULTRAZVUK

VIŠE INFORMACIJA

KINEZITAPE

VIŠE INFORMACIJA